Om mig

Med brinnande intresse för digitalisering, affärer och samhällsnytta och kan jag på ett engagerat och samtidigt strukturerat sätt driva förbättringsarbete och innovation med digital teknik som stöd.

Jag arbetar på Expisoft som Business Area Manager.

Under två mandatperioder var jag Riksdagsledamot och representerade Moderaterna i Sveriges Riksdag. Jag var ledamot i Trafikutskottet där jag hade ansvar för IT-politiska frågor och elektronisk kommunikation. Jag arbetade med regulatoriska frågor inom bland annat telekom, bredband och frekvenshantering. Jag hade även ansvar för politiska frågor kring trafiksäkerhet samt elbilar. Mitt Riksdagsuppdrag innebar att agera företrädare för partimedlemmar, medborgare samt IT- och telekombranschen genom täta kontakter med ledande företrädare för företag, organisationer och myndigheter verksamma på området vilket resulterade i ett stort nätverk inom branschen.  Jag ordnade många seminarier och workshops om bland annat e-förvaltning, IT i skolan och intelligenta transportsystem. Andra områden som jag var engagerad i var IT-säkerhet, Grön IT och e-hälsa. Jag debatterade i talarstolen och på olika evenemang, skrev många artiklar, bloggade och besökte många verksamheter för att få bättre förståelse för deras utmaningar.

Musiken fyller mina lediga stunder. Jag spelar gitarr, sjunger och går gärna på konserter. Jag älskar att simma, åka skidor och dansa.