En blogg blir till

Vissa beslut i livet är svårare än andra. Att börja blogga igen är kanske inte det svåraste beslutet, men kräver ändå en viss beslutsamhet med tanke på att det gäller att hålla den senare vid liv.

Nyligen såg jag en ganska bra film, The Choice. Det var definitivt inte Oscarsnomineringskandidat, men gjorde att jag tänkte på budskapet i den i några dagar efteråt och det betyder för mig att den var ganska bra.

Allt i livet handlar om val man gör. Ibland är det stora saker, ibland mindre. Ibland saker som verkar små och obetydliga visar sig vara avgörande för framtiden. I filmen  bestämmer sig veterinären (huvudkaraktären) att stanna lite längre på jobbet och ta emot en extra patient vilket leder till livsförändrande händelser.

Jag kan bara hoppas att mina beslut är bra och leder till positiva saker. Börjar blogga här och nu!

Ha en underbar dag med bra val!